Copyright © 2020. All Rights Reserved

РОЗИ

Розите са най-романтичните цветя, които галят сетивата и Ви пренасят в един красив и изпълнен с радост и положителни емоции свят. Това изящно творение на природата е изразител на най-съкровени чувства: любов, приятелство, обич, възхищение, уважение. Съчетаването на цвета на розата с емоционалността на повода, говори за специално отношение и проявено внимание към човека, на когото ще я подарите.

Розите, които Ви предлагаме са стабилизирани сортове с международно сертифицирани имена. Произвеждат се в Еквадор. Характерни са с едрите си цветове и с по-голяма дълготрайност от холандските аналози. Внасяме розите директно с наш дългогодшен партньор от ферма – производител в Еквадор, за да скъсим пътя до Вас и да удължим времето, в което ще се наслаждавате на прекасните цветове и ухания. Сортовете избираме и поръчваме сами и разполагаме с тях целогодишно. Доставката ни от Еквадор е ежеседмична. Съхраняваме цветята в специална хладилна камера.

Видовете рози, които предлагаме в сайта са: Explorer-червена, Pink Floyd-фукция, Lemonade-зелена, Hermosa-пастел розова, Pink Mondial-крем розова, Tara-жълта.

РОЗИ
Подреди по