Услуги

Нашият екип е винаги готов да отговори на вашите въпроси. Свържете се с нас за безплатна консултация в работно време.

Корпоративни услуги

Cvetia online предлага различни корпоративни услуги. Ако желате да разкрасите вашият хотел, къща за гости или апартамент, предлагаме както седмични така и месечни абонаменти. За корпоративни офиси предлагаме много и различни пакети за услуги, също месечни и седмични.

Защо е важно да имате цветя във вашият офис ?

Цветята придават живот, синхрон и красота във всяко едно помещение.

Няма нищо по-добро от офис, пълен с трудолюбиви, щастливи хора! Има един прост начин да поддържате всички в офиса си в добро настроение - цветя! Казва се, че излагането на цветя може да намали безпокойството и негативизма и дори да подобри паметта ви. Cvetia online е компания, специализирана в корпоративни цветя, предоставяща офис растения и офис цветя на над 150 клиентa всяка седмица. Вярваме, че запълването на вашия офис с красиви на вид и атрактивни миришещи цветя ще помогне за повишаване на производителността и подобряване на настроението на служителите. Още не сте сигурни? Прочетете по 4 причини/в нашият блог/, поради които трябва да пълните офиса си с цветя!
от екипа на Cvetia Online

Цветята в хотел

По същество това е декоративно парче и трябва да бъде центърът на привличане. Подреждането може да бъде съставено само от цветя и / или зеленина или в комбинация със зеленчуци и плодове. Аранжировките с цветя имат способността да внесат лично докосване в иначе спокойна и безлична хотелска стая.

Цветята показват на гостите, че не само се грижите за дома си, но сте положили усилието да отправите топло посрещане. Това е същата причина, поради която някои луксозни хотели поставят гигантски аранжировки във фоайето, предназначени за вас да спрете, да снимате и да запомните дълго след като се напуснете.