Експресна доставка
7 дни в седмицата
В цялата страна

Да направим Коледа още по-уютна

Коледната украса е неизменна част от нашето празнично вълшебство. Това е времето, когато превръщаме домовете си в чудесен коледен свят, изпълнен с топлина и радост. Ще ви разкажем как да превърнете вашия дом в истинско коледно кътче с помощта на подходящи цветя и различни декорации.

Коледни цветя

Коледната звезда е един от символите на коледните празници, който внася уют във всеки дом. На латински означава “най-красивата”, което се доказва и с красивите си тъмнозелените листа и яркочервени цветове. 

Розата също е прекрасно цвете за Коледа. С нежните си бели или розови цветове те внасят по великолепен начин в дома естествена красота.

Коледничето е прекрасен избор, защото цъфти най-много точно по време на Коледа и цветчетата му падат надолу като коледни украшения на елха.

Това, което не трябва да забравяте е, че без значение кои цветя изберете, то трябва да ги подредите хармонично, така че да хармонират с интериора в дома ви и да ги разпределите в различни части на дома.

Декорации за дома

Неразделна част от коледната обстановка са и декорациите. Ще започнем с най-красивата част от тях, а именно венците. Те могат да бъдат най-различни малки, големи, богато украсени с кори от портокали, канела и красиви панделки, но могат да бъдат и семпли, но също толкова красиви и само с шишарки. Важното е да имате поне един за входната врата. Като винаги можете да сложите и коледни лампички върху него за още по-голям ефект. 

Със сигурност не трябва да пропускате и коледните свещи. Освен че ухаят превъзходно, те са и красив аксесоар за всяка маса. Също така имат способността да ни пренасят във вълшебния свят на Коледа.

Коледни подаръци

Всъщност коледните подаръци могат да бъдат един красив елемент в цялата коледна приказка. Красиво опакованите подаръци играят ролята на вълшебен елемент. Не само че добавят очарование към празничния интериор, но и създават вълнуващо очакване и радост при тези, които ще ги отварят. С внимателно избрани цветове, ленти и декорации, всяка коледна опаковка става част от приказната атмосфера, която превръща подаръците в истински бижута на празника.

Вярваме, че сме ви вдъхновили за създаването на вашия уникален коледен дух. Споделете своите собствени идеи и творения с нас, защото коледата е най-красива, когато се споделя.